COFFEE MASTER VARIANTER

Colombian Supremo Popyan Screen 18+

Colombiansk kaffe er nok den mest kendte kaffe i Danmark. Kaffen kom til Columbia fra Antillerne via Venezuela omkring år 1808.

Læs mere

Costa Rica Caracoli Tournon Peaberry

For år tilbage indgik en del grupper, der hver især består af mange små farmer på Costa Rica, et kooperativ, der kaldes

Læs mere

Divya Sun Pulb Robusta - Sethuraman Estate India

Divya Sun Pulp Robusta er håndplukket. Indenfor 2 timer efter plukningen fjernes frugtkødet ligeledes med håndkraft, for at beskytte den meget skrøbelige bønne inden i bærret. Herved opstår farmens egen betegnelse for metoden de benytter - Pulp Sundr

Læs mere

El Salvador Monte Sión Estate

Læs mere

Ethiopia - Sun Dried Biloya

Kaffen er helt speciel på grund af den anderledes forarbejdning. Kødet fra bærrene bliver nænsomt pillet fra, hvorefter bønnerne placeres på vel-ventileret borde og konstant vendt, mens de tørrer. Bønnerne tørrer i et helt naturligt lys uden brug af

Læs mere

Ethiopia Kaffa Forest

Kaffen herfra er meget rustik og uden nogen generel smagsprofil. Den varierer fra kop til kop. Smagsprofilen indeholder alt fra blomster, pærer, honning, chokolade, læder og snært af alkoholiseret frugtsmag, mens syrligheden i kaffen kan gå fra ekstr

Læs mere

Ethiopia Yirgacheffe Helen Nigus

Helen Nigus var en af de første kvindelige kaffeeksportører i verden. Ethiopian Yirgacheffe - Helen Nigus kaffen gror i distriktet Yirgacheffe og er af sorten arabica. Distriktet er kendt som et område, der laver en høj kvalitet af kaffe.

Læs mere

Galapagos - Santa Cruz Estate

Santa Cruz Estate kaffe er, som navnet antyder, dyrket på øen Santa Cruz, som er den 2. største ø i Galapagos. Nogle mener, at kaffen fra Santa Cruz er sødere med en mere fyldig aroma en andre kaffer fra Galapagos.

Læs mere

Guatemala Genuine Antigua Pastores

Guatemala rangerer som et af de lande i verden med den bedste kaffe. Noget af verdens fineste kaffe kommer fra højlandet i dette lille men meget respekteret land.

Læs mere

Guatemala Maragogype Coban Superior

Guatemala rangerer som et af de lande i verden med den bedste kaffe. Noget af verdens fineste kaffe kommer fra højlandet i dette lille men meget respekteret land.

Læs mere

Hawaii Kona Extra Fancy

Hawaii Kona Extra Fancy er dyrket af Greenwell Coffee Farm i Kona-distriktet på øen Hawaii.

Læs mere

Indian Mysore Yelnoorkhan Mountain Mist

Kaffen kommer fra området Yelnoorkhan, er af typen arabica og har en enestående smag, god krop, frisk syrlighed og en markant krydret eftersmag.

Læs mere

Jamaica Blue Mountain Clydesdale

Trods kaffen har været produceret siden slutningen af 1700tallet, er Clydesdale en ny producent i blokken af Jamaica Blue Mountain kaffer. Clydesdale er sammen med Mavis Bank i dag de største producenter af Jamaica Blue Mountain.

Læs mere

Kenya AA Gethumbwini Estate

Denne kaffe er en virkelig perle og specialitet for kendere. Kenya AA kaffe er ikke bare én type kaffe, der gror i Mount Kenyas røde vulkanske jord. Flere typer skiller sig ud, hvilket er hvad denne Kenya AA - Gethumbwini Estate gør.

Læs mere

Mexican Altura Elefantbønner

Elefantbønner er af typen arabica og navnet referer til en speciel størrelse på den enkelte kaffebønne. Bønnerne er, som navnet indikerer, ekstraordinært store.

Læs mere

Papua New Guinea Plant a Maro Estate

Kaffen fra Papua New Guinea er kendetegnende ved den vildt-agtige smagsprofil, men er dog på ingen måde at sammenligne med kaffer fra de andre indonesiske øer Sumatra og Sulawesi. Smagsprofilen på disse kaffer er mere jord-agtig med en snært af skov.

Læs mere

Peru Sanchirio Palomo

Kaffen er af arabicabønner med en smagprofil, der er sød, frugtig og lys. Kvalitetskaffe er ikke nem at finde i Peru, men det er uden tvivl et land, der er godt på vej.

Læs mere

Puerto Rico - Hacienda San Pedro

Hacienda San Pedro dyrker noget af det bedste kaffe fra Puerto Rica. Kaffen er karakteriseret ved sin milde, lidt søde smag. Den har en fin vel afbalanceret profil af frugt, chokolade, karamel og en snært af krydderier som hovedkomponent.

Læs mere

Sulawesi Toraja Kalossi

Kaffen fra dette område har en mørktonet chokoladeagtig smag med undertoner af nød. Kaffen har en lang eftersmag og lavt syreindhold.

Læs mere